CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, January 28, 2010

Domong Beranak Lagi pada 26 Januari 2010

Yesss yes andddd yesss Domong telah selamat melahirkan 5 ekor baby meow pd 26 Januari 2010 (Selasa). Punye la aku gumbira bile mendapat berita nie dari mak. Seronok sesangat la kannn... tp keseronokan aku tu bertukar jadi sedih pada 27 Januari 2010, bile mak mengatakan 2 ekor anak Domong telah mati. Adessss sedey betul la. Tak sempat aku nak tengok baby Domong yg mati tu. Sobb sobb sedey sedey... so tinggal la lagi 3 ekor. Tu pun mak kate yg 2 ekor lagi tu nampak lemah aje, Domong pun tak nak bagi susu kat anak dia. Tak tau pesal. Lagi la buat aku risau bebeno nie. Aku harap Domong ngan baby2 dia tu cepatlah sihat hendaknya.

5 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

wahhhh.
bestnya dapat baby baru.
nak tengok anak domong.
mestie comel.

Qisha said...

nak tengok gambar..mesti kiut..semoga cepat sembuh eh domang & babies

iela said...

la..ciannyer anak domong mati.. nape dia tak nak menyusukan anak dia.. Dia tgh stress kot.

Fara; OfCatsAndKucing said...

ade mama kucing kt hostel sy ni pun, name mega, beranak 26 hb jan hrtu jgak:) skrg ni sy tgh dok monitor anak2 die, takut kot still fragile and vulnerable lg. hehe..sebaya ur anak2 kucing dgn anak2 kucing mega:)

Lieya said...

MiszPinkieWinkie->Uiskk mestila bestttt... nie tak sabo nak tengok Domong ngan baby kat kg.

Qisha->Sabar ehhhh... eheheh

Eila->Siankan... x tau la asal domong jd gitu tp mengandung yg kali nie domong nampak macam lemah sangat. Mcm ngandung 1st baby lak.

Fara-> Hehe haaa jaga bebaik mega ngan anak2 dia k. Jangan sampai mati, huhuhu