CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, January 13, 2010

Eichik wiF hiS nEw Ball and c0llar

Haiiii kawan2... tengok lawa tak rantai Eichik??? Chantekk kan!!! K.Lieya baru beli tau... dia gantikan ngan rantai gelang tangan yg Eichik pakai syebelum nie.Cakit r pakai rantai gelang tangan tu, habis bulu2 Eichik tercepit. Haaa rantai nie baru la best cikit. Loceng dia pun besarrrrr... Hihi

Yang bola tu pulak, bola baru Eichik. Smile ball Eichik dah buang dalam longkang. Habis Eichik kene marah ngan K.Lieya tuh hari. Tapi seb baik K.Lieya baek hati gantikan bola baru, kalau tidak takdela permainan Eichik lagi. K. Lieya kate nak buatkan cat tree untuk Eichik, tapi sampai sekarang tak siap2. Rangka pun takde. Sedeyyyy nyeee... K.Lieya bila nak siap cat tree Eichik tu??? Eichik tak sabar dah nie... cepat la buatkan untuk Eichikkkk....

4 comments:

CikLola said...

alahai eichikk..comey die..k.leiya nk kasi suprise tuk eichik tuhh..nnt da siap die tunjuk laaa

Ekien Ashikin said...

k.lieya... cun2.. eichik nampak mengguda dgn collar tu.. bile la nak2 saye nak kai lak nie.. ade.. tp diorang xmau pakai.. huhuhu

Lieya said...

Lola->Betol3

Ekien->Haaa paksa gak dia org pakai, si Eichik nie memula xnak pakai gak. Habis di gigit2nye collar tu, tp K.Lieya buat tak tau jerk...

Papa meow said...

Siap ada menan bola lg ye hehe
kiuttt