CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, January 7, 2010

Delivery Order

Yea yeaaahhhhh.... arinie aku dah terima bungkusan Blackwood (BW) untuk si Eichik and all the kutiekitties kat kampung. Online order punye from my petfinder fwen, Kak Nurul. Thank a lot Kak Nurul :D Aku dapat harga murah punye for kitten RM12.50/per kg and for adult RM9.20/per kg, kalau kat luar kitten 14.50/500grm ok!!!!. So for Eichik aku beli 3kg and budak2 kat kg tu aku beli 5kg, tu pun tak tau la bape lame tahan. Punye la seronok aku hari nie and tak sabar nak balik uma bagi BW kat Eichik. Kompom Eichik melarong makan, sedangkan aku just bg Aims, Eichik dok melantak je kejenye. Sampaikan aku plak yg naik takut tengok dia makan. Main2 kejap ngan smileball pastu masuk cage makan, main lagi pastu makan lagi. Adesssss..tapi x kesahlah yg penting Eichik happy ngan makanan dia, kalau Eichik mogok makan aku gak yg susah nnti. Ini dpt BW kompom lagi dasyat Eichik melantak, dengan aromanye yg menusub ke lobang hidungku. Hahaha... Just wait and see sameade Eichik suke ke idak BW nie.

6 comments:

Qisha said...

bestnya dia ada makanan baru..post tak mahal ke

Juz Call Me Sharz said...

packaging still bw nyer eh???

anjut said...

hurmm..rasa nak cadangkan jer kt malaysia buat makanan kucing tempatan versi premium...keluaran bumiputera...ke dah wujud sblm ni?huhu.

Lieya said...

Qisha->Still murah compare ngan yg packet kat kedai tu.

Sharz->Nie beli sharing packet besar punya that y dpt murah.

Anjut->Mmmm setahu Lieya so far Malaysia belum ade lagi keluarkan makanan kucing yg premium punye. Jom kite same2 wujudkan. Heheheh... Kalau ade bagusskannn...

Misz Pinkie Winkie said...

hhehhe..
arie tue g umah kak nurul.
nampak kak nurul sebok menulis kat kotak untuk di post.

pas nie lagie kuatlah eichik melantak.

Lieya said...

Haaa tu la pasal, smlm angkut kotak tu bawak balik, Eichik dah ready tunggu depan pintu.Mcm tau2 jekan. Pastu bau BW tu plak kuat sampai kuar kotak, Eichik dok gasak cakar2 kotak tu nak tengok ape kat dlm kotak. Kepohkannn!!! Bile dah bagi makan langsung tak toleh kiri kanan. Lupe lak nak snap gambar dia semalam. Hehe