CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, January 19, 2010

Bulus2 yg Jauh

Ini namenye si Boot, sebaya dengan Tiger. Boot nie Makcik aku amik, skang ade kat Kukup. Boot kuat makan ikan. Nasi friskies??? Ooooo nooo... dia tak suke, only fresh fish aje yg dia makan. Ikan busuk2 pun dia tak moh. Gambar nie baru je aku amik last week mase aku p jenguk Makcik aku. Boot sangat bijak. Nak buang air pee pegi toilet nak poo pegi jejauh dr uma. Bijakkannn dan sangat bijak memilih ikan. Hahaha....



Ini pulak si Bobo, sebaya dengan Eichik. Makcik aku bela kat Rawang. Hahhh jauhkan aku terbangkan Bobo. Kekekekehhh... Xtually kat Rawang ade 3 eko. Yg seko namenye Memey tak dapat nak amik gambar pasal jenis tak reti dok uma. Merayap je kejenye dan seko lagi namenye 0chin, jiran Makcik aku bela. Nanti dah ade gambo bebudak nie aku upload ok.


dannnnnnn


Ini pulak namenye GT. Kawan aku kat Port Dickson bela. Sepatutnya GT nie dibela oleh kawan aku kat GP nie je, tp oleh kerana kawan aku yg kat PD nie dah kematian 2 ekor kucingnya sekali gus sbb diracun oleh manusia yg tiada perasaan, so aku bagi dia dulu. Kesiannnkan... GT nie sebaya ngan Eichik, Bobo & Ochin. Nie mase gambo GT baru2 sampai kat PD. Heheh gambo terbaru belum ade lagi. So tengah tunggu gambo terbaru GT. Tak sabar nak tengok perkembangan GT. Nampak cam gedikkk je kan... hihihihiiiii

4 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

wahhhh.
semuanya ada keluarga angkat baru.
comelnya mereka.
harap owner baru jaga mereka dengan baik.

Lieya said...

Dengar khabar semua seihat2 belaka. Heheh

Papa meow said...

Shukur, nasib mereka terbela...cewahh

MrsWhyda said...

baru perasan blog nie.... ada gmbar GT rupa nyer.... nnt kita upload gmbr br GT yg dah gemok & nakal ya amat.. huhuhuhuhuhu...