CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, December 24, 2009

0ooo Rindunye

video

Tengoklah gelagat si bulus2 nie, seminggu sekali berjumpe ngan si Eichik habis memasing bergumpal. Ya ampunnnn.. baik Mamy, Papy and Bro semua beresling. But for this week Eichik tak ikut aku balik. Tinggal kat uma mak for one week, next week baru angkut Eichik balik. Aku pulak yg rindu kat Eichik. Huhuhu... Early morning terasa rindu dengan kejutan Eichik. Balik keje, takde yg menyambut aku. Biasenye balik2 keje Eichik dah tunggu depan pintu and bile aku masuk uma je Eichik dah dongak muke aku mintak di dokong. Selagi aku tak dokong selagi tu dia mengiau. Bile dah didokong barulah Eichik akan makan, minum or memain ngan permainan dia. Bukan aku jerk yg rindu ngan gelagat si Eichik nie, C. Mail aku pun rindu gak kat Eichik. Tetiap ari panggil name Eichik. Huhuhuu.. rindu nak kene terkam la tu.. Haha...

Ari2 aku tanye khabar Eichik kat Mak, Mak kate Eichik pelokek + kedekut + garang. Tak boleh bulus2 lain mengacau makanan dia, siap dia tamponye. Seb baik ngan Mamy Domong tak macam tu. Kalau ngan Mamy macam tu, anak durhaka namenye nie. Hihihi memacam je Eichik nie, yelahh biasa kat uma ngan aku dia makan sensorangkan xde sape kacau. Kene sesekali balik kg bulus2 lain mengacau, marah laaa dia. Hiskkk lupe daratan nie!!! dari mane ntah agaknye asal dia kalau bukan dari kg. Hahaha...













2 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

hehhehhe.
coemlnya eicik.
geram..si tiger pon sangat macho.

Lieya said...

Hehe... si tiger tu mmg habit dia tunjuk macho. Lagi2 ngan adik dia si eichik tu. Eichik balik kg habis menuntut ilmu ngan abg dia tiger. Adessss