CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, September 22, 2010

Eichik wif new stuff


Tengok2 sebok kite nak sikat bulu dia sebok gak dia nak buat men sikat tu. Kesabaran jerk laa ngan budak si Eichik nie.

Semua bebarang nie aku beli b4 raya tuh hari. Hadiah sempena utk anak2 bulus aku. Aku nak raye dia org nie pun nak la raya gakkk.. Tu sikat tu aku beli baru pasal yg lama mcm dah x best, so aku gantilaaaa nak raye punye pasalkan. Xnak nanti dikatekan dia org xde barang baru utk hari raya.

Memandangkan syampoo sudah mau habis, aku pun beli utk stok simpanan. Susu plak utk si mamy Domong yg kekurangan susu utk support babies dia. Sikat for surelah untuk semua, "Eichik jgn ingat sikat tu utk Eichik seorang yerkkk.. share2 membawa berkat hokey!!!"

9 comments:

meowwmania said...

share membawa berkat hoyehh!! hehe...

m4rilyn said...

nak pinjam cikat leh?

Lieya said...

mw->Bebudak nie kene ajar berkongsi, kalau x nanti memasing tamak lobeee...

lyn->Ehhh boleh sesangattttt.. heeee

m.q said...

cute nya en eichik tu

fini mahadami said...

happy dapat hadiah hari raya :)

Misz Pinkie Winkie said...

sama cam anak bulus lin.
bila kita sikat..dia pon mahu sikat jari kita.
geramm betol.
kalo perlahan takpe..kekadang sampai terbelah di cakarnya.

Lieya said...

mq-> heehehehe ala2 chachakan bulu dia.. chacha pun kiutttt...

FM->Bebudak bulus nie mmg suke dpt hadiah...

MPW->Tu laa.. bile kene mcm tu rase mau tampar lelaju2 je budak2 nie. Tp bile tengok gelagat memasing, ilang rase marah lg2 kalau memasing wat muke sedeyyy dia tuuu

adham said...

hai there!

i was reading ur post and wondering do u have persian or maine coon to give away?
i would love to adopt them

tq.

adham
0172304445

Lieya said...

Mr. Adham,

Just to let u know, all my babies is Domestic Medium Hair not persian or maine coon as u think before. Anyway thanks be'coz reading my blog.