CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, August 12, 2010

Uiskk Semakin Sihat

Just wanna share kat korang-korang semua yang new babies Domong, semakin sihat-sihat belaka. Rase seronot aku tengok tumbesaran dia orang. Heeeee... memasing dah membukak mateeee birunyee... 1st 2 weekkan mate baby berkaler biru pastu akan bertukar ke kaler original after that.

Cuma air susu si Domong aku rase tak mencukupi untuk ke-6 6 ekor babiesnya. Mana taknya kalau kejap2 asyik merengekkkk je babies tu. Korang tau mak aku siap bagi Domong mee suah lagiiii, kononnya nak bagi susu Domong banyak. Hahahaaa pasal kalau kite ni manusiakan, kalau nak banyakkan susu kene makan mee suah, bawang mentah segala laaaa... Behtu mak aku nie cerita la kat aku pasal dia bagi mee suah kat Domong nie. Tapi seb baik aku terpikir untuk melihat kandungan mee suah tu. Opsss ada GARAM ok... terus aku cakap kat mak aku Domong takleh makan, pasal kandungan garam pada mee suah tu tinggikan. Ohhh nooo... so terus aku stopkan. Tapi memang ternyata berkesan, mmg susu Domong banyak sekejap. Hehehe... sorry ye Domong, mee suah tu Domong tak boleh makan.

Ok mari tengok bapa kepada new babies nie, ini lah dia si Jackie. Heee jeng jeng jenggggg.... nie time dia tengah begolek2 kat semen depan uma aku.


Bapa babies yg sekor lagi, yg aku gelar perogol bersiri a.k.a si tempang tu, tak dapek aku nak tepek gambar dia kat sini. Memang takde peluang nak snap gambo dia. Pasal si tempang tu kalau nampak aku, kompom lintang pukang dia lari tak cukup tanah. Ha ha haaa sah memang dia buat salah...


Dan ini pula adalah Papa Kemung, tapi bukan bapa kepada new babies yee.. saje nak tepek gambar Papa Kemung yg gedik ini. Pantang nampak aku, kompom dia terus baringkan badan dia. Tak kire kat mane. Haaa ini gambar kat atas tanah, mase aku baru kuar dari reban ayam mak aku. Nampak je kelibat aku terus meow2 dan baringkan badan dia sambil golek2 geliat2.. Adoyaiiii gedik betulll... Sorry Papa Kemung dah tua ok, masih lagi nak manja2...


4 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

nantie masuklah gambar baby baru tue.
mestie sebaya dottie.
tapie dottie tak bukak mata lagie.

meowwmania said...

gmbr baby meow mana?? nak tengok!!

selamat berpuasa :)

Lieya said...

Aiyakkkk xdan nak amik da.... hehehe amik yerkkk pehtu tepek kat sini.. heeee

sweetsal said...

comei nye baby meow ni..teringin nk mintak satu, boleh ke?