CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, August 3, 2010

Domong 00hh Domong

Pasal Domong pulak kali nie. Heee bukan pasal ape pun, cume skang ni si Domong sedang sarat mengandung. Hee he hee... Perot Domong kali nie mmg mengerikan aku. Setiap minggu aku balik kampung tengok nampak semakin besar. Serius besarrr punyeeeeee, mase ngandung 1st time dulu pun takde la sebesar nie. Aku tengok Domong pun macam tak larat je nak bawak perot dia, tp yg buat aku seronok tu pasal si Domong nampak sihat & kuat makan. Kebiasaannye Domong tak lalu makan segala, tapi ngandung kali nie... Wahhh pantang letak makanan, habis licin semua makanan dibedalnya. Agak2nye bape hekor la anak dia kan. Heeee...


Aku harappp la sangat kali nie, baby2 Domong yg bakal lahir semuanya sihat2 belaka. Pasal before nie, dah 2 kali baby2 dia mati. Sedeyyy betollll... Kompom cumil2 baby Domong kali nie pasal dia kawin ngan si Jackie. Alaaa kucing kawan aku yg aku pinjam dolu mase si Domong meroyan nak kawin. But now si Jackie tu dah jadi hak mutlak aku, pasal tuan dia dah bagi terus kat aku. Hee he heee i likeeeeee... Ok just wait for the new baby, i will update soonnn...


4 comments:

meowwmania said...

harap domong sihat2 belaka dan selamat melahirkan anak-anak bulus yg comel yer :)

Misz Pinkie Winkie said...

wahhh.
bakal jadik nenek nie.
samalah kita ;)

Ekien Ashikin said...

haha same lah..
nenek vogue...
adik ni kecil je.. tp ekien takut dh ter pregnant je macam..

Lieya said...

Wooo thanksss to all...heeee