CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, August 9, 2010

New Babies

Hari ini ingin aku umumkan berita gumbira kepada semua kawan2 diserata dunia... Wahhh macam ramai la sangat kawan2 aku kan. Hahaha... tak kire la, aku sangat percaya ramai yg membace blog aku nie (walaupun aku rase aku sangat la perasan,hahaha)

My kutiemutieket Mumy Domong sudah selamat beranakkkk...

Yabedabeduuuu...

HE HE

Sebenarnya Domong dah selamat melahirkan 6 ekor anak ok, pada hari

rabu pepagi gajah gituuuu or maybe selasa tengahmalam

iaitu

04hb Ogos 2010

bersamaan

23 Syaaban 1431H

Pukul berapa aku pun tak tahu, pasal mengikut cerita mak aku, bangun2 pagi rabu tu tengok Domong tengah menyusukan baby2 dia.

Heeee aku tersangat la sukeeee ok!!!

Patut la perot Domong nampak tersangat la besar kali nie, rupenye baby dia terlebey sekor dr kebiasaan...

3 ekor bulu same ngan Domong iaitu kelabu la ape lagi

3 ekor lagii kaler hitam berbelang bertombok 0ren

Adehhhh rupe2nye masih ade lagi baka anak si per0gol bersiri tu

Entah bile maselah agaknye dikerjakan si Domong nie

Puasss mak aku kurung si Domong, supaya Domong tak jatuh ke tangan perog0l bersiri yg digelar si Tempang itu

Nampak gayanya GEN si Jackie nie kurang kuat berbanding si Tempang

Tapi takpela asalkan Domong and the babies sihat kire ok la...

Sudah cukup buat aku seronok bile melihat kegebuan dan kemontokkan babies Domong itu

Yesszaaaaa

And belum pun seminggu babies2 Domong itu lahir, sudah ramai yg menelefon and meng'sms' aku juga mak mintak si babies itu

Sorry everybody, mereka semua masih kicik

Aku takkan lepaskan mereka ke tangan korang semua on this hari raya

Kalau nak tunggu la time all the babies berumur 2 or 3 bulan yerkkkk...


Aku takkan sampai hati memutuskan all the babies menyusu dengan mummy dia org

Ooohh picca yaa... sorry aku tak berkesempatan nak ambik picca babies Domong c0z aku sendiri cume berkesempatan bergurau senda beberapa jam selepas hantar mak aku balik dari Singapore semalam

Aku akan update the picca so0n ok, sabar la menunggu ye...

Heeeeeeeeeeee

4 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

tahniah jadik nenek bulus.
hehheh..daisy pon dah beranak.
2 mati 1 idop

meowwmania said...

wahh dapat baby meow yer, bestnyerrrr....

6 eko ekk?? banyaknye....harap baby2 n ibunya sihat2 belake ;)

Lieya said...

Heeee tq tq tq...

MPW:-Syiannnnyeee 2 eko matii, hopes yg sekor tu panjang la umurnya kan...

MW:-Mmg besttttt... Tu la harap2 semua sihat2 belaka...

MrsWhyda said...

meriah nyer.... mesti comel2 kan... tp paling x leh blah perogol bersiri.. wakakakaka..