CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, November 24, 2010

Kucing Maria Tunku Sabri Terlepas

Same tak bulu si belang nie ngan iklan whiskas kat tb tu??? Alaaaa yg Maria Tengku Sabri dok kendong2, timang2 pastu bg makan whiskas tu... haaa inilah dia. Heeeeee.... xtually jangan terkejot and jangan percaya dengan ape yg aku cakapkan ini. Saje je aku mau kasi gempak sikit N3 aku kali ini. Kekeke jangan marah wahai kawan2. Kucing nie aku jumpe kat Pagoh, Muar. Mase bawak pakcik aku berubat pastu mase tengah tunggu2 turn pakcik aku, aku ternampak kucing nie tengah tergolek2 landing baik punye kat bawah bangku. Pastu wat aksi macho dia kan. Aku pun ape lagi, terus teringatkan iklan whiskas kat tb tu and pastinya teruslah aku snap gambo kucing ini wat perhiasan blog aku nie ha and untuk tatapan semua.

Aku ingatkan kucing nie tak bertuan, baru berangan nak angkut bawak balik uma. Sekali tanye ngan tuan uma, jiran sebelah punye kucing dah. Hahaha seb baik aku tak sempat nak colek, kalau idak mau merana tuan punye kucing nie kan. Hu hu....


Menyebok je orang nie snap2 gambo aku


Sudah2... cukuplah sikit je, aku penat

4 comments:

meowwmania said...

oh handsome sungguh, mesti ada tuan tuu...

mujur tak kena kidnap hehe...

Misz Pinkie Winkie said...

alolo..comel.
kalo corak dia pusar..memang sebijik betol
kucing nie memang comel

Namie Amir said...

hahaha..suspen je...

Obat Penyakit said...

kerennn

http://obatpenyakitasamurat22.blogspot.com/2013/11/obat-penyakit-asam-urat.html
salam kenalll