CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, March 26, 2010

Update Kelakuan Eichik


Tengoklah kelaku si Eichik nie, makin besar makin menjadi2 kelakunya. Tuh hari M.Ya bukak pintu uma mcm caplin dia mengeluarkan diri dan terus terusan lari mengejar sang betina kg yg datang melilau. Aduyaiiiii... puehhh M.Ya memanggil dia buleh wat dono yerk. Dah mcm target sesat gamaknye M.Ya dikejekan si Eichik nie. Pehtu bile dengar jerk bunyi kete aku terus bedesutt dia berlari menunggu depan pintu pagar. Haaa tau takutttt.. kene babab ngan aku sekali.

Pehtu last week dia p tumpahkan air masak satu jug besar, gara2 mer0yan tak dapat kuar uma. Habis meja makan ngan lantai uma M.Ya banjir ngan air dibuatnye. Kalau langsir uma tu jangan cakap laaa, seb baik gak langsir uma M.Ya tu jenis kain tebal. Kalau jenis kain lobang2 a.k.a jaring2 mcm uma mak aku, harus seminggu jadi lunyai mcm roti jala.

Pastu nie dia buat kelaku men penyodok sampah plak. Heloooo not available lagi ok!!! Badan tu dah besar gedabak. Dah tak size Eichik lagi dah nak landing manding kat penyodok tu. Kalau time kecik2 boleh la nak landing2 mcm d0lu kale.

6 comments:

iela said...

hahaha...duduk kat situ buat muka tak besalah... :P babab kang.. hihihihi

Lieya said...

Mari kite babab same2...ekekekeke

Misz Pinkie Winkie said...

eichik2
makin besar makin nakal yer.

Lieya said...

Perghhhh mmg semakin nakal skang nie. Tobat2 tengok kelaku dia, tp bile time alim ulamakkkk..allamak risau lak tengok. Takot sakit ke ape ke kan...

m.q said...

cute nye dia buat muka inesen
huhuhuh

umi_e said...

salam...

kak e ada tinggalkan di comment tentang Blackwood food tu... If you want me to buy for you. I am going to JB saturday ni...