CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, March 11, 2010

Maybe NO MORE BW aftEr tHis


Huaaaa nak nangehhh dah nie... pasal K. Nurul nak memberhentikan khidmat menolong kawan2 membeli makanan kucing jenama Blackwood untuk kawan2 yg beli by post. Aku la tuuu antaranya.... aduhaaiiiii sedeyyy betull laaa.... tapi kesian gak kat K. Nurul dan lagi kesian kat anak2 bulus aku. Bukan tak boleh beli sendiri, tapi korang paham2 jelaaa beli kat kedai nie mahal sikit harganya berbanding beli online ngan K. Nurul nie. Nak mengirim kengkawan yg ade kat KL dia orang memasing sebok. Cane nak mintak tolonggggg!!! Ade x kawan2 yg boleh menolong aku collect dari uma K. Nurul pastu tolong post plak kat aku. Huhuuuu... Adesssss sedeyyyyy laaa.... dah tak terkata dah nie kesedihannye.... Huhuuuuuu

8 comments:

Hello Kitty said...

lieya dok mane??

Misz Pinkie Winkie said...

siannya.
tapie masih lin datang umah kak nurul..memang kesian tengok dia...sampai tak bleh handle.
lin pon tak tau nak cakap camna.

Lieya said...

Hello Kitty->Lieya dok JB... kat JB mane nak dapat harga serendah mcm K. Nurul tu jual....

MiszPinkieWinkie->Tu laaaa... mmg kesian kat K. Nurul tu... pasal skang semakin ramai yg order by post kat K. Nurul, termasuklah Lieya. Huhuhuuuu.....

keen said...

ciannyer...termasuk akak juga yg guna khidmat pos k. nurul..tapi mmg cian gakkan k.nurul..takpela..cuba cari apa2 yg sesuai...
kat tmpt akak mmg x de langsung jual bw ni..hu...

Lieya said...

Tu la kannn... xde ke kawan2 yg rajin nak tolong kite nie kannn... Hu huuuu...

Papa meow said...

susah2 bagi nasi gaul ikan rebus je, sure gemuk2 dan berat semua. Tp pastikan bagi ikan yg byk isi n x banyak tulang, contohnya ikan tongkol. Ikan dan nasi biar padu.

Tips ni ehehehe

Lieya said...

Papa Meow->Huhu mmg ade bg dia org nasi+ikanikanikan...sekali sehari tp makanan setiap mase setiap minit tu la kayu itam a.k.a blackwood...huhu

umi_e said...

Berapa harganya beli online? Di sini ada jual jenama tu (pernah beli tapi anak2 kak e tak suka)

* kalau harga di sini sama atau lebih murah, I don;t mind helping you... kak e nak gi JB hujung minggu boleh tolong bawakan...