CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, February 19, 2010

Bila Domong dah Sehat

Lame aku tak update blog meow aku nie. Ohhh lupe nak update pasal Domong, skang Domong dah semakin sihat dan semakin menggedik. Kenapa aku kate Domong semakin menggedik. Adessss Domong dah mula menggatal dan menggedik nak mencari laki. Aduhaiiiii... x serik2 budak si Domong nie, baru lepas keguguran dah nak menggedik sakan. Sebok melaram bila ade kucing jantan yg sekor tu asyik datang ke rumah aku. Namenye si Tempang. kucing jiran depan uma aku.

Hahhhh yg si jantan nie plak bleh tunjuk macho kannnn bila datang uma aku. Termeow2 la konon ngan suara halus dia tu. Pastu membelasah kucing2 aku ikut suka hati dia je kan. Gerammm aku ngan si Tempang tu tau. Nanti kau Tempang, aku dapat aku suruh Kemung, Tiger ngan Eichik blasah ko cecukup..

4 comments:

Qisha said...

nape namanya si tempang??kaki dia tempang ke??

Lieya said...

Ntahhhh yee.. tuannye bg name tu, nak kate tempang rasenye macam tak tempang ponggg... hehehe ntah la Qisya... ehehe... Ehhh K.Lieya takleh nak masuk blog Qisya la, asal masuk je kompom pc K.Lieya hanggggggg giler... sedeyyyy tol

Misz Pinkie Winkie said...

alhamdulillah domomg dah sehat.
jaga domong elok2 yerk.

Lieya said...

Insyaallahhhh...ehehee thanksss