CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, November 23, 2009

Gelagat Baby Eichik

video


Ha korang tengok la baby Eichik nie, tau ape yg dia risaukan sampai jalan mengundur and tegolek2 mcm tu??? Aku pakaikan gelang tangan aku kat leher dia, dah jadi rantai. Ha ha ha...Itu yg jadi jakun mcm tu... He he he... kene lak ade loceng kecik sejibik kat gelang tu then tergantung lak kan, jadi jakun la pulak Eichik nie. Tapi skang tengok dah ok dah, cume kekadang dia geram dia gigit2 loceng tu. He he he...

0 comments: