CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, June 23, 2010

Eichik & Lappy


Tengok la gelagat si Eichik nie. Dengan muke xde rase bersalah, sesedap dia jerk landing kat lappy kesayangan M.Ya. Aku sebok nak berFB dia pun nak joint 4 kaki sebadan. Adehhh laa haiii.. puas aku bg arahan suruh turun, ehhh dia buat muke x tau jek kan. Boleyyy gituuu... Mau aku x geram. C. Mail dah gasak gelak sakan tengokkan kelaku si Eichik nie. Sudahnye aku sendiri terpaksa angkat Eichik nie p jauh dari lappy M. Ya. Mau meroyan M.Ya nie kalau dibiarkan budak Eichik nie landing kat lappy kesayangan dia. Heeeeee... Mase nak mengalihkan si Eichik nie, boleh plak dia mendongak tengok muke aku. Muka x puas hati ok!!!

Terus aku cakap ngan Eichik,

Aku:- Xpayah nak buat muke x puas hati ok!!! K.Lia nak berFB Eichik dok bawah diam2 men bola je.

Eichik dlm hati:- Nak pinjam lappy kejap pun x boleh. Pelokek K.Lia nie. Huhhhhhh... Bola dah muak aku nak men sesekor. (TENSENNNN OK)

6 comments:

sI tEDI said...

aku takut sgt kucing aku terpijak key yg kunci kebod tu! sbb pernah ekna dua kali!

Qisha said...

memang muka tak bersalah je dia buat..hehe..eichik sangat bijak..

Misz Pinkie Winkie said...

hhhee..
eicik-eicik degil yerk.
nie mstie kes mummy tak layan
hehhehhe

MrsWhyda said...

nape eak kucing suka duk atas lappy... 2-2 kat umah peel mcm 2... kadang2 geram kita sepuk bonbon diaorg malas dah kaedah nyer angkat letak tepi pas2 datang balik.... huhuhuhuhu..

meowwmania said...

nak perhatian tuu..mummy dia sibok men pesbuk hehee

Lieya said...

SiTedi->Tu haaa..dia bukan kire tu semua janji dia bahagia. Kite yg ensennn dibuatnye.

Qisha->Ha ha tau xpe Qisha

PinkyWinkie->Kompom mmg malas nak layan dia...tu yg mendengki minx perhatian

MrsWhyda->Saje nak mengganggu emosi tuan memasing. Ha ha... GT dah gagah ker?? Ape lg hapdet la muke dia. Heee